We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

The Motorcycle Diaries (2004)

Diarios de motocicleta

blueray The Motorcycle Diaries dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Motorcycle Diaries op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Motorcycle Diaries (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The motorcycle diaries is gebaseerd op de reisverhalen van de Argentijnse revolutionaire strijder Ernesto "Che" Guevara en Alberto Granado. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de reis van de jonge Guevara (gespeeld door Gael GarcĂ­a Bernal) en Granado (Rodrigo de la Serna, een ver familielid van Che Guevara) door Zuid-Amerika in de jaren vijftig.

In 1952 gaan twee Argentijnen, Ernesto Guevara, een 23-jarige student geneeskunde, gespecialiseerd in lepra-onderzoek en lijdend aan astma, en Alberto Granado, een 29-jarige biochemicus, samen op een motorreis door Zuid-Amerika, van Buenos Aires naar Venezuela, om daar Alberto's 30e verjaardag te vieren. Ze maken hun reis op een oude Norton 500 motorfiets uit 1939, bijgenaamd La Poderosa, "de Machtige". Gedurende de reis, van de Argentijnse pampa's via de hoge Andes door de droge Atacamawoestijn en uiteindelijk in een leprakolonie in de Peruviaanse Amazonebekken, komen ze in aanraking met arbeiders, armen, zieken, onderdrukten en andere leden van de lagere klassen, wat voor beiden de manier waarop ze tegen het leven en hun bevoorrechte positie als leden van de hogere klasse aankijken verandert.

Releasedatum Blu-ray disc: 29 oktober 2009

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Motorcycle Diaries bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel The Motorcycle Diaries bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98
Bestel The Motorcycle Diaries bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel The Motorcycle Diaries bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 21,99 € 1,95 € 23,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Motorcycle Diaries Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact