We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

Misery (1990)

blueray Misery dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Misery op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Misery (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Misery is de Amerikaanse psychologische verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King uit 1987. Regie is van Rob Reiner.

Auteur Paul Sheldon (James Caan) is de schrijver van een goedverkopende reeks romans met het personage Misery Chastain in de hoofdrol. Op een dag schiet hij met zijn auto in een verblindende sneeuwstorm van de weg en raakt bewusteloos.

Hij wordt gevonden door Annie Wilkes (Kathy Bates), in wiens volledig ingesneeuwde huis hij wakker wordt. Ze blijkt toevallig een grote fan van de Misery-serie en doet haar uiterste best Sheldon te verplegen en het hem naar de zin te maken. Sheldon ondergaat de zorg dankbaar. In zijn wagen lag het manuscript van het nieuwste boek over Misery Chastain, dat Wilkes ijverig is gaan lezen. Sheldon blijkt klaar te zijn met het personage en heeft van het boek het laatste deel uit de reeks gemaakt, waarin Misery sterft.

Dit is niet acceptabel voor Wilkes. Misery móét in leven blijven en voortbestaan in de reeks. Ze eist van Sheldon dat hij het verhaal herschrijft. Met minder blijkt ze geen genoegen te nemen als ze overgaat tot steeds drastischer maatregelen om te voorkomen dat de schrijver haar huis voortijdig verlaat.

Kathy Bates won de Academy Award voor Best Actress voor deze rol.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 oktober 2009

» meer horror
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Misery bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Misery bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel Misery bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Misery Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact