We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
House M.D.: Season Six

The Matrix Trilogy (1999)

The Matrix/Matrix Reloaded/Matrix Revolutions

blueray The Matrix Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Matrix Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Matrix Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Matrix: Er zijn twee werelden, de een is een droom, de ander is de Matrix, de 22ste eeuw. Neo is een computer hacker, die door Trinity wordt gevraagd om een groep vrijheidsstrijders te helpen, onder aanvoering van de illustere Morpheus. Deze groep verzet zich tegen zelfdenkende computers die de menselijke beschaving beheersen. De computers houden de mensen onder de duim door ze letterlijk in te pluggen in een virtual reality omgeving, die er uit ziet als de 20ste eeuw zoals wij die kennen. Morpheus gelooft dat Neo de uitverkorene is om de computers te verslaan en bevrijdt hem uit de Matrix. De groep bereidt zich voor op een alles beslissende strijd met de beschermers van de Matrix, waarin fictie en realiteit dwars door elkaar heen lopen.

The Matrix Reloaded: Sentinels zwermen. Smith kloont. Neo vliegt... maar misschien is zelfs een Uitverkorene, met zijn verbazingwekkende nieuwe krachten, niet bij machte om de opmars van de Machines te stuiten. Neo. Morpheus. Trinity. Ze staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie, en ze krijgen de hulp van machtige nieuwe vrienden. De strijd tegen een vijand die zichzelf kan klonen en upgraden en die op het punt staat de laatste enclave van de mensheid te overrompelen, kan losbarsten. Ook regisseursduo de Wachowski Brothers en producer Joel Silver staan paraat om de mensheid andermaal te verbluffen met hun spectaculaire toekomstvisie en grensverleggende filmtaal. Wat is The Matrix? De vraag krijgt nog geen afdoend antwoord, en leidt naar een andere vraag: Wie schiep The Matrix? De antwoorden voeren ons naar nog andere werelden. De beelden en acties zijn verbijsterend.

The Matrix Revolutions: Neo. Trinity. Morpheus. Zij en andere helden staan op de rand van de zege of de vernietiging in hun epische oorlog tegen de Machines, het verbluffende sluitstuk van de Matrix-trilogie. Neo's missie is te gaan waar geen mens hem ooit voorging, naar het hart van Machine City, waar hij een meedogenloze strijd moet aanbinden met het op hol geslagen en enorm in kracht toegenomen programma Smith. De missie van auteurs-regisseurs de Wachowski Brothers en producer Joel Silver luidt: het overtreffen van de nooitgeziene visuele inventiviteit van de eerste twee films.

Met onder andere: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving, Joe Pantoliano, Monica Bellucci, Bruce Spence, Anthony Wong, Anthony Zerbe, Ngai Sing, Jada Pinkett Smith & Gloria Foster.

Releasedatum Blu-ray disc: 17 november 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Matrix Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49
Bestel The Matrix Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 21,99 € 1,95 € 23,94
Bestel The Matrix Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 24,30 € 2,54 € 26,84
Bestel The Matrix Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 71,99 € 1,95 € 73,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Michel 27 oktober 2009 12:08:40
Ik heb deze besteld bij amazon en deze heeft wel nederlandstalige ondertiteling .
Vertel wat jij van de The Matrix Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact