We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Mad Men: Season 1 & 2 (2007)

blueray Mad Men: Season 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Mad Men: Season 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Mad Men: Season 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Mad Men duikt in de levens, liefdes en ambities van een groep ongenadig competitieve mannen en vrouwen die bij een reclamebureau werken in de jaren zestig. De serie speelt zich af op en rond Madison Avenue, de bakermat van de New Yorkse advertentiebureaus, en tevens verwijzend naar de 'Mad' uit de titel. De veelvuldige bekroonde serie is bedacht door Sopranos-schrijver Matthew Weiner.

Seizoen 1:
We maken kennis met de onvoorspelbare wereld van Don Draper, de grootste reclame man (en womanizer) in de business, en zijn collega's van de Sterling Cooper Advertising Agency. Hoewel Don de regie in de vergaderkamer en de slaapkamer in handen heeft, heeft hij moeite om voor te blijven lopen op de snel veranderende tijden en zijn jonge ambitieuze collega's.

Aan het begin van een nieuw tijdperk moeten de werknemers van het succesvolle Sterling Cooper Advertising Agency toonaangevend zien te blijven - hoe kunnen ze anders de magische krachten sturen die consumenten ertoe bewegen het ene sigarettenmerk te verkiezen boven het andere? De jaren vijftig maken plaats voor de jaren zestig maar sluimerend antisemitisme en seksuele intimidatie blijven gangbaar, net als lange, met alcohol doordrenkte, lunches.

Seizoen 2:
Seizoen 2 pakt de draad op, op Valentijnsdag 1962, 2 jaar na het 1e seizoen eindigde. Kennedy is president en het is de tijd van burgerrechten organisaties, Bob Dylan, de vrije liefde, opkomende feminisme en dreigende nucleaire uitroeing.

Terwijl Don en Betty Draper huwelijksproblemen hebben, raakt Pete Campbell gedesillusioneerd door zijn eigen "perfecte" huwelijk. Hij realiseerd zich dat hij eigenlijk verliefd is op Peggy. Joan raakt verwikkeld in een relatie met verontrustende gevolgen.

Met: Jon Jon Hamm, Vincent Kartheiser, January Jones, Elisabeth Moss, Christina Hendricks, Bryan Batt, Michael Gladis, Aaron Staton, Rich Sommer & Mark Moses

Releasedatum Blu-ray disc: 13 juli 2009

» meer drama
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Mad Men: Season 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49
Bestel Mad Men: Season 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 30,35 € 2,54 € 32,89

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Mad Men: Season 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact