We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Lou Reed's Berlin (2007)

blueray Lou Reed's Berlin dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Lou Reed's Berlin op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Lou Reed's Berlin (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In 1973 nam Lou Reed 'Berlin' op. Een ambitieus album dat een scherp contrast vormde met zijn superhit 'Walk on the Wild Side'. De scherpe recensies die het album kort na zijn release kreeg, deden de hoop die Reed en zijn producer Bob Ezrin koesterden om het live te brengen uiteen spatten. 33 jaar na de release van zijn absolute meesterwerk 'Berlin', besloot Reed toch een integrale opvoering op poten te zetten onder begeleiding van het Brooklyn Youth Chorus dat het achtergrondkoor vormt. In 10 songs vertelt hij het tragische leven van het junkie-koppel Jim en Caroline en komen woede, jaloezie en verlies aan bod.

Julian Schnabel filmde vijf nachten lang in het New Yorkse St. Ann's Warehouse. Zijn dochter Lola draaide de impressionistische filmpjes die tijdens het optreden geprojecteerd worden. Deze concertfilm is een unieke registratie van een mythisch optreden.

Reed, die nu 60-plus is, is nog altijd één van de beste en grootste muzikanten uit de muziekgeschiedenis. Er is heel veel veranderd sinds 1973, maar het verstrijken van de tijd maakt de songs nu nog veel beklijvender.

Releasedatum Blu-ray disc: 14 oktober 2008

» meer documentaire
» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Lou Reed's Berlin bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,50 € 2,54 € 11,03
Bestel Lou Reed's Berlin bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 17,49 Inclusief € 17,49
Bestel Lou Reed's Berlin bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 21,99 € 1,95 € 23,94

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Lou Reed's Berlin Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact