We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Johnny Mad Dog (2008)

blueray Johnny Mad Dog dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Johnny Mad Dog op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Johnny Mad Dog (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Johnny Mad Dog is een film van de Franse regisseur Jean-stéphane Sauvaire, die eerder al in de prijzen viel met zijn regiedebuut, de kortfilm La Mule (2000) en de documentaire A dios (2001). Het oorlogsdrama werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes en mocht er de ‘regard Hope Award’ ontvangen. Op het filmfestival Deauville viel het script van Johnny Mad Dog in de prijzen.

In een door oorlog verscheurd Afrikaans land trekken de 15-jarige Johnny Mad Dog en zijn kindsoldaatjes van dorp naar dorp, overal bloedbaden aanrichtend. De volwassenen worden vermoord, de kinderen ontvoerd en in gewetenloze moordmachines veranderd. Dat gebeurde jaren geleden ook met Johnny. Nu is hij volledig in de ban van de bloeddorstige rebellen. Tijdens een van zijn moordpartijen weet de 13-jarige Laokole samen met haar broertje en invalide vader te ontsnappen. Haar pad zal meermalen dat van Johnny Mad Dog kruisen, waarbij het noodlot telkens wordt uitgesteld. Maar uiteindelijk eist de oorlog toch zijn tol.

De wrede werkelijkheid overtreft vaak de fictie, maar in Johnny Mad Dog liggen ze wel heel dicht bij elkaar. Het feit dat de hoofdrollen in deze gruwelijke film over kindsoldaten worden vertolkt door echte kindsoldaten, heeft daar wellicht iets mee te maken.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 februari 2010

» meer drama
» meer oorlog

Oorlog blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Johnny Mad Dog bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel Johnny Mad Dog bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Johnny Mad Dog Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact