We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

James Bond: The World Is Not Enough (1999)

blueray James Bond: The World Is Not Enough dvds bestellen

Bekijk meer informatie over James Bond: The World Is Not Enough op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray James Bond: The World Is Not Enough (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Sir Robert King is een rijk man aangezien hij olievelden bezit in Azerbedijan en is bezig met een nieuw project. Het betreft de aanleg van een nieuwe 'olieslagader' naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord.

James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen maar hij is te laat. Echter tijdens deze poging wordt hij beschoten door een hem onbekende dame. Met behulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist.

De dochter van Sir King, Elektra, die vastbesloten is de nieuwe pijplijn, het levenswerk van haar vader, te voltooien blijkt ooit door Renard te zijn ontvoerd. Sir King heeft echter, mede op advies van M, nooit het losgeld betaalt. M en James menen dat het leven van Elektra in gevaar is en M stuurt James, gewapend met de laatste snufjes van Q, naar Azerbedijan om Elektra te beschermen en om uit te vinden wie haar vader heeft vermoord.


Met: Pierce Brosnan, Robert Carlyle, Denise Richards, Sophie Marceau, Robbie Coltrane, John Cleese, Judi Dench & Desmond Llewelyn.

Releasedatum Blu-ray disc: 18 maart 2009

» meer actie
» meer avontuur
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel James Bond: The World Is Not Enough bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,99 € 1,88 € 9,87
Bestel James Bond: The World Is Not Enough bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel James Bond: The World Is Not Enough bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 19,99 € 1,95 € 21,94
Bestel James Bond: The World Is Not Enough bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de James Bond: The World Is Not Enough Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact