We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
WALL·E

Jackie Brown (1997)

blueray Jackie Brown dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Jackie Brown op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Jackie Brown (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Jackie Brown is een misdaadfilm geschreven en geregisseerd door Quentin Tarantino. Het is een verfilming van het boek 'Rum Punch' van Elmore Leonard.

Jackie Brown (gespeeld door Pam Grier) is een stewardess die haar schamele inkomen probeert aan te zuiveren door zwart geld het land in te smokkelen voor wapenhandelaar Ordell. Wanneer Jackie op het vliegveld wordt aangehouden door de FBI hangt haar een forse gevangenisstraf boven het hoofd, tenzij ze bereid is de politie te helpen om Ordell achter de tralies te krijgen. Samen met de sympathieke Max smeedt Jackie een roekeloos plan. Daarbij wil ze de politie en Ordell tegen elkaar uitspelen om zelf met een half miljoen dollar aan de haal te gaan. Maar Ordells medeplichtigen Louis en Melanie hebben andere plannen en zorgen voor tal van complicaties.

Met: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro, Chris Tucker, Lisa Gay Hamilton, Tom 'Tiny' Lister Jr., Denise Crosby & Sid Haig.

Releasedatum Blu-ray disc: 2 september 2009

» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Jackie Brown bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel Jackie Brown bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Jackie Brown Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact