We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Confessions of a Shopaholic

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

blueray The Imaginarium of Doctor Parnassus dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Imaginarium of Doctor Parnassus op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Imaginarium of Doctor Parnassus (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Imaginarium of Doctor Parnassus is een Britse speelfilm uit 2009 geregisseerd door Terry Gilliam. Hoofdrolspeler Heath Ledger overleed tijdens de opnames, waardoor de filmproductie in het gedrang kwam. Uiteindelijk werd het project afgerond met de hulp van Johnny Depp, Colin Farrell en Jude Law. Zij speelden alle drie hetzelfde personage als Ledger.

De film vertelt het verhaal van Dr. Parnassus (Christopher Plummer), die met zijn theatergezelschap stad en land afreist om het publiek nog nooit vertoond vertier voor te schotelen. Zijn gave maakt het zijn publiek mogelijk om via een magische spiegel aan de realiteit van alledag te ontsnappen. Maar er rust ook een vloek op hem. Al eeuwen lang sluit hij namelijk weddenschappen af met de duivel, Mr. Nick (Tom Waits), waaraan hij o.m. zijn exclusieve onsterfelijkheid te danken heeft. Diezelfde Mr. Nick keert nu terug om een prijs voor hemzelf op te eisen, namelijk de innemende en kostbare dochter van Dr. Parnassus, Valentina (Lily Cole), op de dag dat ze zestien jaar wordt. Dr. Parnassus heeft nog een laatste weddenschap met Mr. Nick nodig om zich uit deze benarde situatie te redden.

The Imaginarium of Doctor Parnassus werd in 2010 genomineerd voor twee Oscars: Best Achievement in Art Direction en Best Achievement in Costume Design.

Releasedatum Blu-ray disc: 29 maart 2010

» meer avontuur
» meer fantasy
» meer mysterie

Mysterie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Imaginarium of Doctor Parnassus bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The Imaginarium of Doctor Parnassus bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 10,99 Inclusief € 10,99
Bestel The Imaginarium of Doctor Parnassus bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel The Imaginarium of Doctor Parnassus bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel The Imaginarium of Doctor Parnassus bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 15,99 € 1,95 € 17,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Imaginarium of Doctor Parnassus Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact