We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
House M.D.: Season Six

Hobo With A Shotgun (2011)

blueray Hobo With A Shotgun dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Hobo With A Shotgun op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Hobo With A Shotgun (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Hobo with a Shotgun is gebaseerd op de gelijknamige trailer uit de Grindhouseserie uit 2007 en een parodie op het genre van de vigilantefilms uit de jaren tachtig.

De zwerver Hobo komt terecht in een stad die door bendes geterroriseerd wordt. Dit komt doordat de stad volledig gedomineerd wordt door de nachtclubeigenaar Drake, die samen met zijn sadistische zoons een schrikbewind voert. Hobo houdt zich eerst afzijdig en probeert geld bij elkaar te sprokkelen voor een grasmaaier. Als hij ziet dat de grasmaaierwinkel wordt overvallen knapt er iets en besluit hij de stad met harde hand veiliger te maken. Te beginnen bij de betreffende winkel.

Met: Rutger Hauer, Pasha Ebrahimi, Robb Wells, Brian Downey, Gregory Smith, Nick Bateman, Drew O'Hara, Molly Dunsworth, Jeremy Akerman, André Haines, Agnes M. Laan, Duane Patterson, Brian Jamieson & Timothy Dunn.

Releasedatum Blu-ray disc: 1 augustus 2011

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Hobo With A Shotgun bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 12,16 € 2,54 € 14,69
Bestel Hobo With A Shotgun bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 14,99 Inclusief € 14,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Hobo With A Shotgun Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact