We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ice Age 1 & 2

Four Lions (2010)

blueray Four Lions dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Four Lions op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Four Lions (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Four Lions is een controversiële komedie over vier Britse amateur zelfmoordterroristen die graag een groots Jihad gebaar willen maken, maar hier helaas niet de meest geschikte kandidaten voor zijn.

Omar (Riz Ahmed) is een toegewijd Moslim en heeft voor zichzelf besloten een krachtig en ultiem statement te maken tegen een zondige samenleving. Het team wat Omar samenstelt is echter een verzameling van onnozele figuren met wel zeer onconventionele en lachwekkende ideeën: vogels met een bom uitrusten, een videoboodschap met hiphop invloeden en het bombarderen van het internet. Maar zijn Omar en zijn partners met hun halfslachtige methodes een echte bedreiging voor de veiligheid van hun land, of uitsluitend voor zichzelf?

Four Lions ging in première op het Sundance Film Festival 2009 en ontving er zeer lovende reacties. De uitbreng in Engeland is ook een groot succes.

Releasedatum Blu-ray disc: 30 augustus 2010

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Four Lions bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Four Lions bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Four Lions Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact