We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Little Miss Sunshine

Der Baader Meinhof Komplex (2008)

blueray Der Baader Meinhof Komplex dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Der Baader Meinhof Komplex op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Der Baader Meinhof Komplex (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Duitsland, 1970. Bomaanslagen, het dreigende terrorisme en angst bedreigen de grondvesten van de jonge Duitse democratie. De geradicaliseerde Nazi-kinderen, geleid door Andreas Baader, Ulrike Meinhof en Gudrun Ensslin strijden een gewelddadige oorlog tegen het nieuwe fascisme: het Amerikaanse imperialisme, gesteund door de Duitse formatie.

Baader, Meinhof en Ensslin vormen der Rote Armee Fraktion (RAF), met als doel het creƫren van een meer menselijke samenleving. Bij het nastreven van hun idealen zetten ze echter onmenselijke middelen in. Hierdoor veroorzaken ze niet alleen angst en bloedvergieten, maar dreigen ze ook hun eigen menselijkheid te verliezen. Horst Herold, hoofd van de Duitse politie, start met een meedogenloze achtervolging op deze jonge terroristen. Tijdens deze achtervolging realiseert hij zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Een blik op der Rote Armee Fraktion (RAF), de omstreden Duitse terroristen groep in de late jaren '60 en '70.

Gebaseerd op de bestseller van Stefan Aust en is genomineerd geweest voor Beste Buitenlandse Film bij de Academy Awards van 2009.

Releasedatum Blu-ray disc: 21 mei 2009

» meer actie
» meer drama
» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Der Baader Meinhof Komplex bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 16,99 € 1,95 € 18,94
Bestel Der Baader Meinhof Komplex bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 21,99 € 1,95 € 23,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Der Baader Meinhof Komplex Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact