We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

Death Race 2 (2010)

blueray Death Race 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Death Race 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Death Race 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In de nabije toekomst, verkeert de Verenigde Staten in een economische crisis en groeiend geweld. In een poging om de criminaliteit de kop in te drukken, worden privé-gevangenissen geopend. Maar in plaats van het probleem op te lossen, komen er meer bendes en moordenaars bij. Bij zijn aankomst in de Terminal Island gevangenis, trekt veroordeeld moordenaar Carl Lucas de aandacht van September Jones, een ambitieuze televisiepersoonlijkheid. September Jones is bezig met het opstarten van het ultime reality programma, Death Race. Deze gewelddadige race zet diverse, reeds gevaarlijke, gevangenen tegenover elkaar. De prijs is vrijheid, maar lukt het iemand om daarvan te genieten?

Met: Danny Trejo, Sean Bean, Ving Rhames, Luke Goss, Lauren Cohan, Robin Shou, Tanit Phoenix, Frederick Koehler, Bjorn Steinbach, Sean Higgs, Joe Vaz, Kevin Otto, Trayan Milenov-Troy, Paul Hampshire, Ryan Kruger & Leon Clingman.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 december 2010

» meer actie

Actie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Death Race 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Death Race 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 18,49 Inclusief € 18,49
Bestel Death Race 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Death Race 2 Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact