We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The House Bunny

Date Night (2010)

blueray Date Night dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Date Night op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Date Night (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De regisseur en genie van de actie-komedie, Shawn Levy heeft de twee grootste komische talenten, Steve Carell en Tina Fey bij elkaar gebracht voor een avontuur dat het avondje uit van een doorsnee getrouwd stel volledig op zijn kop zet.

Phil (Steve Carell) en Claire Foster (Tina Fey) zijn een verstandig, liefdevol stel met twee kinderen en een huis in een buitenwijk van New Jersey. De Fosters doen tijdens hun wekelijkse 'date' in de lokale kroeg een poging om de vonk van vroeger te doen oplaaien. Hun gesprekken eindigen al snel in de standaard onderwerpen waar ze het thuis aan de keukentafel ook over hebben. Ze zijn uitgeput door hun werk en de kinderen en hun avondjes uit eindigen zelden in iets romantisch.

Nadat twee van hun beste vrienden een punt achter hun huwelijk zetten, beginnen Phil en Claire zich zorgen te maken over wat hen te wachten staat: onverschilligheid naar elkaar en uiteindelijk een scheiding.

In een wanhopige poging hun avondjes tot een succes te maken en hun huwelijk weer wat leven in te blazen, besluit Phil dat ze het nu eens anders gaan doen. Phil neemt Claire mee uit naar Manhattan, naar het nieuwste trendy restaurant. De Fosters hebben echter geen tafel gereserveerd. In de hoop nog vóór middernacht een tafeltje te krijgen, nemen ze de plaats in van de Tripplehorns, een stel dat niet is komen opdagen. Het lijkt heel onschuldig, wat kan hen gebeuren?

Releasedatum Blu-ray disc: 13 september 2010

» meer komedie
» meer misdaad
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Date Night bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Date Night bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49
Bestel Date Night bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 27,99 € 1,95 € 29,94
Bestel Date Night bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Date Night Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact