We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Sex and the City: The Movie

Cranford (2007)

blueray Cranford dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Cranford op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Cranford (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In het Engelse plaatsje Cranford draait alles om etiquette, traditie en deftige dames. Alles gaat er volgens regels die nergens zijn opgeschreven maar die desondanks iedereen kent. Maar Cranford is ook een plattelandsgemeenschap aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Want de spoorlijn komt eraan. Vanuit Manchester rukken de rails onstuitbaar op. In Cranford is men doodsbenauwd voor de komst van allemaal onbekende arbeiders en de teloorgang van orde en gezag. Kunnen de inwoners wennen aan het feit dat hun wereld voorgoed gaat veranderen?

In deze weelderige, ontroerend mooie en uiterst komische serie zien we een voortreffelijke cast aan het werk. Van dichtbij volgen we de kleine absurditeiten en de grote drama's die een groep memorabele personages in de loop van een onvergetelijk jaar meemaakt.


Met: Judi Dench, Michael Gambon, Imelda Staunton, Simon Woods, Julia Sawalha, Joseph McFadden, Francesca Annis, Jim Carter, Greg Wise, Martin Shaw & Eileen Atkins.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 februari 2009

» meer drama
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Cranford bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel Cranford bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Cranford Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact