We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ratatouille

Copying Beethoven (2006)

blueray Copying Beethoven dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Copying Beethoven op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Copying Beethoven (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Wenen 1824. Aan de vooravond van Beethovens Negende Symfonie is het stuk nog niet af. Zijn uitgever Schlemmer heeft een kopiist nodig om het werk af te maken en vraagt de universiteit hun beste student te sturen. De jonge Anna Stoltz meldt zich en heeft als grote voordeel dat zij direct beschikbaar is. Ook al weet Schlemmer dat de opvliegende Beethoven zeer sceptisch zal zijn over de muzikale kwaliteiten van een vrouw; hij heeft geen andere keuze dan haar aan te nemen. Naarmate het werk vordert, wordt de slechthorende Beethoven meer en meer afhankelijk van het muzikale gehoor van zijn assistente. Anna op haar beurt raakt steeds meer in de ban van de inspirerende maestro. De twee hebben elkaar nodig en er ontstaat een innige band. Anna ziet hun samenwerking als dé uitgelezen kans om haar talent als componist te tonen; Beethoven vindt eindelijk een zielsverwant die hem kan helpen bij de creatie van zijn laatste strijkkwartet, het hoogtepunt van zijn oeuvre.

Met: Diane Kruger, Ralph Riach, Matyelok Gibbs, Ed Harris, Bill Stewart, Angus Barnett, Viktoria Dihen, Phyllida Law & Matthew Goode.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 februari 2010

» meer drama
» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Copying Beethoven bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,06 € 2,54 € 10,60
Bestel Copying Beethoven bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Copying Beethoven bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 18,99 € 1,95 € 20,94
Bestel Copying Beethoven bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 21,99 € 1,95 € 23,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Copying Beethoven Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact