We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

Cool Hand Luke (1967)

blueray Cool Hand Luke dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Cool Hand Luke op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Cool Hand Luke (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Paul Newman speelt één van zijn beste rollen als Cool Hand Luke, de eenling die zich niet aan de willekeurige regels van zijn gevangenschap wil, of kan, onderwerpen. Zijn vertolking roept herinneringen op aan andere klassieke Newman-rollen: Luke is The Hustler die niet droomt van de overwinning, hij is Harper die geen morele missie heeft, Hud die een vader mist om mee in de clinch te gaan. "Geef een acteur een goed script en hij zal bergen verzetten," zei Newman toen hij het filmscript van Cool Hand Luke ophemelde als één van de beste scripts die hij in jaren had gelezen. "Luke is onthecht en onverschillig, maar hij kan het systeem waar hij tegen aan schopt niet verslaan."

De authenticiteit die van het script afdruipt, is niet toevallig. Co-auteur Donn Pearce versleet zelf twee jaar van zijn leven in een "chain gang". De cast bestaat uit gereputeerde karakterspelers (George Kennedy kreeg voor zijn rol als Dragline een Oscar) die Newman, als zijn celgenoten, prima ondersteunen. Strother Martin speelt de Captain die Luke sart met de beroemde zin "What we've got here is... failure to communicate." Deze film is echter absoluut geen "failure". De rijke humor en het bruisende verhaal laten Cool Hand Luke nog lang nazinderen.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 september 2008

» meer drama
» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Cool Hand Luke bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Cool Hand Luke bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Cool Hand Luke bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Cool Hand Luke Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact