We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Columbus Day (2008)

blueray Columbus Day dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Columbus Day op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Columbus Day (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Jon (Val Kilmer) heeft de grootste en tevens laatste diefstal uit zijn leven gepleegd. Hij wil zo snel mogelijk van zijn spullen af voordat hij naar Florida gaat om van zijn pensioen te genieten. Maar die plannen worden doorkruist door een jongen die hij in het park ontmoet en die hem doet inzien dat hij verkeerd bezig is. Jon wil het weer goedmaken met zijn ex-vrouw en een goede vader zijn. Tot die tijd moet hij zorgen dat hij de inhoud kwijtraakt van een geheimzinnige gestolen koffer, zonder vermoord te worden. In een race tegen de klok probeert Jon in leven te blijven, terwijl hij voor de rest van zijn leven geld moet binnenhalen.

Met: Val Kilmer, Marg Helgenberger, Wilmer Valderrama, Bobb'e J. Thompson, Ashley Johnson, Lobo Sebastian, Michael Muhney, Mark Kelly, Shelley Malil, Richard Edson, Sean Blakemore, Larrs Jackson & Melissa Bacelar.

Releasedatum Blu-ray disc: 21 juli 2009

» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Columbus Day bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 12,99 € 1,95 € 14,94
Bestel Columbus Day bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Columbus Day Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact