We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Happy Feet

Brief Encounter (1945)

blueray Brief Encounter dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Brief Encounter op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Brief Encounter (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Laura Jesson (Johnson), een huisvrouw uit een klein stadje. Ze is getrouwd met een degelijke man die meer aandacht heeft voor kruiswoordpuzzels dan voor haar. Om aan de verveling te ontsnappen gaat ze elke week met de trein naar de grote stad om te winkelen en een matineefilm te zien.

Na afloop van zo'n dagje uit krijgt ze op het station wat kolengruis in haar oog. Een andere passagier, de dokter Alec Harvey (Howard) helpt haar het gruis te verwijderen. Beiden zijn begin dertig, getrouwd en hebben twee kinderen. De dokter is een huisarts in een ander provinciestadje die ook een keer per week in de grote stad komt om in het ziekenhuis te helpen.

Er ontstaat een geanimeerd gesprek, en al snel worden ze verliefd op elkaar. Ze beginnen in het verborgene af te spreken, in cafés en bioscopen, om hun ontmoetingen geheim te houden.

De film won in 1946 een Grand Prix du Festival op het filmfestival van Cannes en kreeg 3 Oscarnominaties voor onder andere Beste Regie en Beste Script.

Met: Celia Johnson, Trevor Howard, Stanley Holloway & Joyce Carey.

Releasedatum Blu-ray disc: 2 februari 2009

» meer drama
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Brief Encounter bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 13,99 Inclusief € 13,99
Bestel Brief Encounter bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 14,84 € 2,54 € 17,38

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Brief Encounter Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact