We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Happy Feet

Bobby (2006)

blueray Bobby dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Bobby op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Bobby (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Juni 1968. Senator Robert Kennedy is de populairste presidentskandidaat en maakt een goede kans om het werk van zijn vermoorde broer in het Witte Huis af te maken. In het Ambassador Hotel in Los Angeles viert Kennedy met zijn campagneteam de overwinning in de voorrondes. Maar in de menigte houdt zich een moordenaar schuil?
De aangrijpende film Bobby volgt de levens van de mensen die zich op deze noodlottige dag in het Ambassador Hotel bevinden. Gewone mensen met dromen en hoop op een betere toekomst. Hun levens krijgen een schokkende wending als ze zich ineens in het middelpunt bevinden van één van de meest traumatische gebeurtenissen uit de Amerikaanse geschiedenis?

Met: Harry Belafonte, Sharon Stone, Laurence Fishburne, Ashton Kutcher, Helen Hunt, Anthony Hopkins, Lindsay Lohan, Joshua Jackson, Shia LaBeouf, William H. Macy, Heather Graham & Demi Moore.

Releasedatum Blu-ray disc: 19 augustus 2008

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Bobby bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel Bobby bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Bobby Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact