We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

The Big Blue (1988)

Le Grand Bleu

blueray The Big Blue dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Big Blue op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Big Blue (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Big Blue is de eerste Engelstalige film van de Franse regisseur Luc Besson.

Enzo en Jacques kennen elkaar uit hun geboortedorp, toen duiken al hun passie was. Op zekere dag komt de vader van Jacques om het leven tijdens het duiken. Jaren later wordt Jacques door wetenschappers getest, die er achter komen dat zijn lichaam, wanneer hij in ijskoud water duikt, als dat van een dolfijn lijkt te reageren. De bij de experimenten aanwezige Johanna valt voor de mysterieuze dolfijn-man, en volgt hem naar Italiƫ. Enzo, inmiddels wereldkampioen duiken, heeft Jacques uitgedaagd voor een wedstrijd, omdat hij weet dat dit de enige duiker ter wereld is die hem zou kunnen verslaan. Bij deze wedstrijd overschrijden de mannen de grenzen van het menselijk mogelijke en vindt Jacques uiteindelijk een thuis.

Met: Rosanna Arquette, Jean-Marc Barr, Jean Reno, Paul Shenar, Sergio Castellitto, Jean Bouise, Marc Duret, Griffin Dunne, Valentina Vargas, Kimberly Beck & Patrick Fontana.

Releasedatum Blu-ray disc: 14 september 2009

» meer drama
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Big Blue bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,97 € 1,88 € 9,85
Bestel The Big Blue bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Big Blue Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact