We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Kung Fu Panda

Being There (1979)

blueray Being There dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Being There op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Being There (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Na de publicatie van Being There ontving de auteur, Jerzy Kosinski, een telegram van het hoofdpersonage Chance de Tuinman: 'Beschikbaar in of buiten mijn tuin.' Kosinski draaide het vermelde telefoonnummer en kreeg Peter Sellers aan de lijn. Sellers sleepte de rol in de wacht en zette een onvergetelijke vertolking neer, bekroond met een Golden Globe en een Oscarnominatie voor Beste Mannelijke Hoofdrol.

Chance leidt een afgeschermd leventje in een herenhuis in Washington D.C. Wat de doodbrave tuinman van de buitenwereld weet, heeft hij van de tv opgestoken. Als hij per toeval in die buitenwereld belandt, worden zijn door de televisie geĆÆnspireerde gemeenplaatsen voor diepzinnige wijsheden aangezien. Al snel beweegt hij zich in de hoogste politieke en commerciĆ«le kringen' met alle gevolgen van dien. Being There is een heerlijke moderne satire, met Sellers in de rol van zijn leven.

Met: Peter Sellers, Shirley MacLaine, Melvyn Douglas, Jack Warden, Richard Dysart, Richard Basehart, Ruth Attaway, David Clennon, Fran Brill & Denise DuBarry.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 februari 2009

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Being There bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Being There bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98
Bestel Being There bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Being There Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact