We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Horton Hears a Who!

Battle Royale (2000)

Batoru rowaiaru

blueray Battle Royale dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Battle Royale op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Battle Royale (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Battle Royale is een controversiële Japanse film uit 2000 van de Japanse regisseur Kinji Fukasku en zijn zoon Kenta Fukasku. De film is gebaseerd op een boek van Koushun Takami.

Een schoolklas bestaande uit 42 leerlingen wordt op een eiland gezet met maar 1 doel: Zorgen dat er na 3 dagen nog maar één persoon leeft. Elke deelnemer wordt voorzien van een basispakket dat een wapen, een landkaart met kompas, water en brood bevat. De wapens lopen uiteen van pannendeksel tot gps en van zwaard tot pistool.

Elke student draagt een halsband die hun locatie en status doorseint naar het basiskamp. Indien de studenten hun halsband proberen te verwijderen zal deze ontploffen. Tijdens het spel worden er ook dangerzones (aka gevarenzones) ingevoerd. Als de studenten in deze zone te lang blijven hangen, wordt de halsband tot ontploffing gebracht. Op deze manier worden de studenten langzaamaan bijeengebracht. Verder is er een tijdslimiet. Indien na een aantal dagen er meer dan één persoon nog in leven is zal iedereen sterven.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 maart 2011

» meer actie
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Battle Royale bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 18,90 € 2,54 € 21,43
Bestel Battle Royale bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Battle Royale Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact