We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

An Education (2009)

blueray An Education dvds bestellen

Bekijk meer informatie over An Education op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray An Education (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Jenny is een intelligent jong meisje van bijna 17 jaar. Zij ontmoet de extravagante spannende, maar veel oudere man David. Voordat zij hem kende, was Jenny een serieuze scholiere, hard op weg naar een plek op Oxford University. Als zij proeft van de levensstijl van David, die zo makkelijk die van haar zou kunnen zijn, heeft ze de smaak te pakken en de gedachte aan Oxford lijkt niet meer zo belangrijk. Het snelle leven van David blijkt echter niet zo makkelijk en comfortabel als op het eerste gezicht lijkt. Heen en weer geslingerd van brave scholiere naar extravagante jongedame en weer terug, maakt een worsteling in Jenny los. Want wie is ze nu eigenlijk?

Met: Peter Sarsgaard, Carey Mulligan, Alfred Molina, Dominic Cooper, Rosamund Pike, Olivia Williams, Emma Thompson, Cara Seymour, Matthew Beard, Sally Hawkins, Amanda Fairbank-Hynes & Ellie Kendrick.

Releasedatum Blu-ray disc: 8 maart 2010

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel An Education bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99
Bestel An Education bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de An Education Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact