We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

3-Pack: Comedy (2008)

Talladega Nights / Superbad / Walk Hard

blueray 3-Pack: Comedy dvds bestellen

Blu-ray 3-Pack: Comedy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Talladega Nights:
Hij is de snelste man op vier wielen, hij heeft alles wat zijn hartje begeert en hij is een van de grootste coureurs van de geschiedenis van NASCAR: hij is Ricky Bobby! Een grote harige man die alles wint waar hij aan meedoet. In zijn luxe landhuis vertoeft hij met zijn beeldschone vrouw en eet hij vette snacks tot hij er bij neervalt. Niets is hem te gek en niets staat hem in de weg, totdat hij zijn Franse Formule 1 rivaal Jean Girard ontmoet? Door een ongeluk tijdens een race, verliest Ricky in een klap niet alleen de wedstrijd, maar raakt hij zijn gehele droomleventje kwijt; zelfs zijn vrouw verlaat hem voor zijn beste vriend! Nadat Ricky het absolute dieptepunt bereikt heeft, gaat hij niet bij de pakkenneerzitten. Hij geeft gas? En hoe!

Superbad:
Een verhaal over twee sociaal onbekwame tieners die op het punt staan hun middelbare schooldiploma te halen. De jongens zijn onafscheidelijk - maar nu gaan ze naar verschillende universiteiten en zijn ze gedwongen om zich aan te passen aan een leven zonder elkaar. Evan (Michael Cera) is lief, slim en een beetje voorzichtig. Seth (Jonah Hill) is goedgebekt, wispelturig en heeft maar één interesse: seks. Dit is het verhaal van hun wanhopige pogingen om hun mislukte avances bij de andere sekse in één paniekerige avond goed te maken... Van producenten Judd Apatow en Shauna Robertsen (The 40-Year-Old Virgin), scenaristen Evan Goldberg en Seth Rogen (Knocked Up) en regisseur Greg Mottola.

Walk Hard:
John C. Reilly speelt Dewey Cox, de legende die een hele natie veranderde. Gedurende zijn Rock 'n' Roll cariere slaapt Cox met maar liefst 411 vrouwen, zal hij 3 keer in het huwelijksbootje stappen, 22 kinderen verwekken en 14 kleinkinderen krijgen. Daarnaast heeft hij een eigen TV-show, bestaat zijn vriendenkring uit figuren als Elvis en The Beatles en raakt hij verslaafd aan zo'n beetje elke drug die er maar te vinden is. Desondanks groeit Cox uit tot een nationaal icoon en uiteindelijk zal hij, uitgerekend bij achtergrondzangeres Darlene, de liefde van zijn leven vinden.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 oktober 2008

» meer actie
» meer komedie
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel 3-Pack: Comedy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 65,78 € 2,54 € 68,31
Bestel 3-Pack: Comedy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 81,99 Inclusief € 81,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de 3-Pack: Comedy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact